Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Експертът по национална сигурност Бойко Ноев, който е също бивш министър

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Експертът по национална сигурност Бойко Ноев, който е също бивш министър
Коментари Харесай

Бойко Ноев за ДАНС: В държавата на Борисов ми показаха документ с описани и анализирани мои действия

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Експертът по национална сигурност Бойко Ноев, който е също бивш министър на защитата и дипломат в НАТО, разяснява в утринния блок на БТВ тематиката ДАНС:

 

" Не му прави чест на Димитър Георгиев за тези изявления, можеше да напусне с повече достолепие. Скоро ме откри човек, който ми сподели документ с разбори на мои участия в телевизионни излъчвания, информация за мои пътувания и така нататък

Защо, запитвам аз. Това е въпрос, който би трябвало да бъде подложен наедно с въпроса за подслушванията. Това се случи преди 2-3 месеца. Този въпрос ще задам на вицепремиера с молба. Помня името на сътрудника и датата от този документ. 

В страната на Бойко Борисов не можете нищо да задействате по каналния ред. Няма на кого да се оплачете. Най-официално съм изискал среща, няма нищо за криене. 

Въпосите, които се слагат тези дни и всичко, което извира, опира до потреблението на специфичните служби за персонален интерес. Това би трябвало да бъде прекъснато. " - изясни гостът в студиото.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР